Hotel na Ibizi nudi sobu u kojoj možete besplatno boraviti, ali ...
0 3 mjeseca

Hotel na Ibizi nudi hotelsku sobu u kojoj gosti mogu besplatno prespavati, ali postoji kvaka koja postaje očigledna čim vidite prostor. U ovoj sobi vas svi mogu vidjeti jer su zidovi napravljeni od stakla, a nalazi se u samom predvorju hotela.

Apartman nazvan “Zero Suite” u Paradiso Art Hotelu, prema priznanju uprave, “nije prikladan za one koji se lako postide”, budući da je to soba zatvorena prozirnim zidovima.

Također se nalazi u predvorju hotela, što znači da ćete vjerojatno vidjeti priličnu gužvu dok pokušavate zaspati.

Međutim, s pozitivne strane, gosti mogu besplatno boraviti u neobičnom apartmanu, što čini da stvari odmah zvuče primamljivije.

Na web stranici Paradiso hotela piše: “Soba staklenih zidova u sredini predvorja hotela Paradiso Art u kojoj možete prespavati jednu noć besplatno. Nije prikladno za one stidnije. Dostupna je i za umjetničke nastupe, radijske emisije, DJ setove… mogućnosti su beskrajne sve dok želite biti u središtu pažnje.”

TikTokerica Olympia Anley nedavno se prijavila u ovaj hotel na Ibizi kako bi odsjela u apartmanu, podijelivši video svog iskustva boravka u neobičnom prostoru.

@olympiaanley i’ve made a lot of friends tonight #ibiza #paradiso #art ♬ Lights – Em1r

Otkrila je kako je bilo mnogo onih koji su u nevjerici gledali kroz staklo, ali je pojasnila da je kupatilo ipak skriveno od znatiželjnih pogleda i ima neprozirne zidove.

Planirate posjetiti ovaj hotel na Ibizi? Rezervišite svoje smještaj OVDJE!

Dok se činilo da su neki ljudi iznenađujuće spremni za ovakvo iskustvo, mnogi su priznali da ne bi mogli boraviti u ovakvom apartmanu, čak i ako se radi o besplatnom noćenju.

Uz naše savjete za putovanja, isplanirajte odmor iz snova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.