Popularno

ValgaValka – evropski grad u dvije države

ValgaValka - evropski grad u dvije države

10 najboljih mjesta za novogodišnja putovanja

10 najboljih mjesta za novogodišnja putovanja

Zvornik iz zraka: Sve ljepote grada Drini

Zvornik iz zraka: Sve ljepote grada na lijevoj obali Drine

Najljepši pogled na Sarajevo: Planinarski dom koji morate posjetiti!

Bajkoviti planinarski dom sa kojeg se pruža najljepši pogled na Sarajevo

Najveća bašta na svijetu, u kojoj je posađeno 150 miliona cvjetova, nalazi se u Dubaiju

Najveća bašta na svijetu, u kojoj je posađeno 150 miliona cvjetova, nalazi se u Dubaiju

Neke od najljepših plaža svijeta

Neke od najljepših plaža svijeta

Mostar uvodi besplatnu kružnu vožnju panoramskim autobusom

Mostar uvodi besplatnu kružnu vožnju panoramskim autobusom

Mostar od naredne srijede uvodi gradsku kružnu vožnju panoramskim autobusom koja će građane voziti besplatno svake srijede i petka u periodu od 20 do 21 mostarskim ulicama.

Jedinstvenu vožnju mostarskim ulicama tokom ljetnih večeri su pokrenuli Cabrio BUS Mostar i Grad Mostar koji je odlučio u potpunosti finansirati ovaj projekt ocjenivši da je panoramska vožnju kroz Mostar zanimljva u sklopu proširivanja ljetnih sadržaja u tom gradu.

“Vožnja će biti potpuno besplatna zahvaljujući gradonačelniku Mariju Kordiću koji je pri samom našem početku rada prepoznao značaj ovog projekta i pozvao me na razgovor kako bi dogovorili aranžman da se svim građanima omogući besplatna panoramska vožnja kroz grad”, kazao je Bojčić.

Tako će prva besplatna panoramska vožnja kroz Mostar početi u srijedu 20. jula, te svake srijede i petka voziti građane gradskim ulicama u periodu od 20 do 21 sat.

Panoramski autobus polazi u 20 sati sa gradskog autobusnog stajališta “lira” kod autobuske i željezničke stanice, te staje u 20:10 sati na vrh Avenije, a u 20:20 sati na autobuskom stajalištu Rondo.

U 20:30 sati crveni Cabrio autobus staje na stajalište kod parka Alekse Šantića, a u 20:35 sati kod Narodnog pozorišta i u 20:40 sati na autobuskoj stanici, te u 20:50 sati na autobuskom stajalištu Hotel Mepas Mepas Mall. Prema planu vožnje u 20:55 sati panoramski autobus će biti kod Staklene banke, a u 21 sat na Musali, te u 21:05 na autobuskoj stanici gdje se vožnja završava.

Ako planirate posjetiti Mostar, obavezno uvrstite ovu kružnu vožnju panoramskim autobusom u svoj plan.

Share